Haus Musikklag
 • Nyhende    • Haus Musikklag    • Styret    • Medlemar    • Arrangement    • Aktivitetskalender    • Bilete    • Vil du støtte oss?    • Kontakt     • Gjestebok    • Hjem  

 

 

   Bilete
           

Snarveier:
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 366 862

 

 


Juleavslutning i Haus Musikklag

Som den gode gamle tradisjon har vært for juleavslutning hos laget de siste årene, ble den siste øvingen mandag 19. desember ingen unntak i år heller. Bordene var pent dekket men først skulle det være den tradisjonsrike ”mini konserten” som skulle fremføres for spesielt inviterte; som gamle medlemmer, æresmedlemmer, medlemmer som har permisjon fra laget for tiden og selvfølgelig våre gode hjelpere i ”klubben” som er med å hjelpe oss på alle måter når vi steller til arrangement.

Litt tid til oppvarming først der dirigenten kom med stort sett gode tilbakemeldinger fra julekonserten i Haus kirke før helgen, noen små ”bom” rundt om ble det, men det får vi satse på å få på plass igjen til julekonserten om 3 år :-), men i det store og hele var han fornøyd med lagets innsats på den siste konserten i Haus.

På slaget 20.15 var det tid for konserten og de inviterte hadde funnet plassene sine. En del av juleprogrammet ble fremført og tilhørerne fikk også høre ”Pie Jesu”, men med en liten vri i kveld med duett mellom euph/kornett i stedet for to kornetter, slik som vi hadde på konserten i Bruvik og Haus – men den kombinasjonen låt veldig fint også. Joanna Fleming på Eb tuba fremførte også sin solo fra tidligere i høst som var ”Bass in the Ballroom” – til tross for at kanskje det stykket ikke har vært så veldig mye prioritert den siste tiden gikk det flott med henne også. Resten av programmet gikk unna og laget høstet stor applaus.

Tiden var nå kommet til å kose oss med god mat og drikke. Leder Arild ønsket alle velkommen til bords og snitter ble lagt på bordet til sultne musikanter og gjester. Samtalen gikk livlig rundt bordet og etter hvert tok Arild ordet igjen og leste litt fra protokoll boken og årsberetning anno 1927 og i de årene som nå var det viktig for alle medlemmene å møte frem til øving. Ellers ble det nevnt at vi går jubileumsåret i møte der laget fyller 90 år og dette vil bli markert med både jubileumskonsert og fest som vil bli annonsert i god tid. Ellers fikk alle komiteene god skryt for vel utført arbeid i året som har gått, også solistene fikk mye skryt for alt arbeid de la inn for å fremføre sine soloer og likens med Reinhardt som fikk skryt for å holde arbeide med hjemmesiden til laget oppdatert hele tiden.

Dirigent vår Eirik har vært (eller holdt ut) med oss i 10 år nå, og han er en veldig grei og flink dirigent og vi er heldige som har ham som vår dirigent. Som vanlig ved juleavslutning fikk han en innpakket flaske som han kan kose seg med i julen. Eirik holdt en kort tale, er fornøyd med laget, det er fremgang musikalsk sett men det er rom for å gjøre det enda bedre. Han avsluttet med å takke for gaven og ønsket alle en riktig god jul.

Etter hvert var tiden kommet for å avslutte, leder tok ordet litt igjen for å komme med noen praktiske opplysninger om spilling julaften og juletrefest for beboere på Rostadheimen som blir i kyrkjelydshuset i Arna den 7. januar.

Med dette ønsket vi hverandre en riktig god jul og reiste hjem etter en veldig fin og koselig juleavslutning denne mandagskvelden.

(FOTO: Tone Hetlevik)

   

 


Dekket til fest

Laget holder minikonsert for de inviterte.

Godt med mat

Dirigenten i hyggelig selskap


Dirigenten får den årlige julevinen

Julevinen

Fotografen Tone

Webmaster Reinhardt til v. og notemaster (arkivar) Yngvar til h.

Regnskapsmaster (kasserer) Terje

Leder Arild leser fra årsberetning for musikklaget anno 1927

Organist i Haus kirke stor fornøyd med samarbeidet med Haus Musikklag

Æresmedlem Mons R. Mjelde til høyre på bilde

Reidar ser ut til å kose seg.

Æresmedlem Mons R. Mjelde "still going strong" på munnspillet sitt.

Utskriftsvennlig versjon
 

 

 

Haus Musikklag, 5286 Haus - Epost: hausmusikklag@hotmail.com - http://www.facebook.com/hausmusikklag